REIKI TRETMANI
reiki

Kroz Reiki tretman, može se uspostaviti normalna energetska ravnoteža i savršen osećaj smirenosti i spokoja, koji se zadržava i posle nekoliko dana. Otklanjanjem stresa i energetskih blokada, kod jedne osobe , dolazi do suštinskog isceljenja i tela i duše, te su zdravstveni rezultati, nakon više tretmana više nego zadovoljavajući

Reiki je veoma delotvoran za povećanje plodnosti kod žena i u menopauzi.

Šta je reiki?

Reiki je japanski holistički tretman energijom za relaksaciju i otklanjanje stresa, poznat kao i „terapija dodirom“.

U Srbiji je Reiki prihvaćen Pravilnikom o bližim uslovima, načinu i postupku obavljanja metoda i postupaka tradicionalne medicine (decembar 2007.god) kao metoda rehabilitacije.

Danas se Reiki koristi u mnogim bolnicama, klinikama i dnevnim centrima širom Amerike, Kanade, Australije i Velike Britanije kao značajan i ekonomičan način poboljšanja brige o pacijentima. Reiki ima mnoge zdravstvene dobrobiti na fizičkom, mentalnom i emotivnom nivou, koje su opisane u mnogim naučnim radovima i studijama.

Reiki terapija je potpuno bezbedna i neinvazivna. Koristi se za relaksaciju i oporavak, smanjenje uznemirenosti i bol. Reiki može da poboljša kvalitet života mnogih hroničnih bolesnika koji pate od bola.

Istovremeno je i moćan i blag. U praksi, Reiki se pokazao blagotvorno za različita problematična stanja u organizmu – od hroničnih do akutnih kao što su posekotine, opekotine, prelomi, prehlade, grip, upale grla, nesanica, nedostatak samopouzdanja itd. Reiki poboljšava efikasnost svih drugih vrsta terapija, dok smanjuje negativne nuspojave, skraćujući vreme izlečenja, smanjuje ili otklanja bol i stres, vraća optimizam.

Cena Reiki tretmana: 5000 din


Reiki obuka

Obuke za prvi, drugi, treći i učiteljski nivo.

Svako može da koristi Reiki, potrebno je samo da se obavi tzv. inicijacija – usklađivanje koju vrši Reiki majstor. Svaki čovek inicijacijom dobija sledeća svojstva i sposobnosti:

Inicijacija u Reiki čisti i osnažuje energetske kanale i centre u telu, povećava senzitivnost na energiju. Mnogi koji su prošli ovaj proces, primetili su da su postali intuitivniji i otvoreniji za suptilne informacije koje se prenose energetskim poljem. U toku inicijacije, osoba može da ima različite senzacije – osećanje toplote u rukama, pulsiranje energetskih centara, blage trnce u telu i slično. Neki imaju vrlo jasne vizije boja ili svojih vodiča. Sve je individualno.

Kroz Reiki kanal usmerava se samo Univerzalna životna energija. Na primaoca ne prelazi lična energija učitelja, niti se osobi iniciranoj u Reiki smanjuje lična energija. Upravo suprotno, osoba je sposobna da primi mnogo više svetlosti i ljubavi u svoj život.

Najbitnije je sto posle Reiki inicijacije i obuke možete sami sebi da radite Reiki tretmane (autotretmane).

Zakažite tretman preko telefona 064 142 8558