null
NAŠI TERAPEUTI

Ana Strugar

HOLA terapeut, Sertifikovani terapeut za masaže i akupresuru, Reiki master učitelj i Bahov praktičar

Posle višegodišnjeg boravka u inostranstvu (Australija i Rusija), nastavlja da se usavršava u zemlji, najpre 2007. godine kroz obuku za Gendai Reiki učitelja kod Olivere Ene, zatim kroz edukaciju za HOLA terapeuta kod Olivere Ene.

2012. godine završava obuku kod Svetlane Mitić za Bahovog praktičara (prema programu italijanskog Instituta za naturopatiju). Sledeće godine svoje usavršavanje u holističkim metodama pomoći nastavlja obukom za Globwell i Holističku masažu u „Beauty Imagini“ kod Tanje Jevđović.

2014. završila za Usui Reiki Mastera i Učitelja. Iste godine se usavršava u metodama terapeutske, wellness i masaže vulkanskim kamenjem u Estetic studiju „Niki Line“.

2015. osniva Holistički salon „Detelina“.

Simonida Zorić Jančić

Holistički praktičar

Holistički praktičar, HOLA terapeut i praktičar Bahovih cvetnih esencija sa višegodišnjim iskustvom u držanju seminara i radionica ličnog rasta i razvoja kroz stvaranje. Autor koncepta “Kreativistika”, body-mind programa transformacije kroz kreativnost. Predavač na manifestacijama u organizaciji Sensa magazina od 2013. godine do danas, voditelj seminara holističkog življenja u okviru holističkog programa Harmony na Pašmanu, Hrvatska.

Završila školu Bahovih praktičara u Beogradu (psihološko savetovalište Jazz), psihodinamski trening veština komunikacije i Hakomi Method Essentials (sa Manuelom Mischke Reeds i Rob Fisherom). Praktičar III stepena Usui Reikija od 2014. godine.

Od 2017. sa terapeutkinjom Anom Strugar radi na širenju, nadogradnji i implementaciji holističkog psiho-energetskog sistema (samo)pomoći- HOLA Metode u Holističkom salonu “Detelina”.