HOLA metod
hola tretman

HOLA Metod je metod psiho-energetske samopomoći i pomoći drugima i zasniva se na tradicionalnim i savremenim tehnikama koje imaju za cilj aktiviranje sposobnosti organizma za samoisceljenjem i povratkom u balans. Ovaj holistički metod u sebi objedinjuje tehnike energetskog balansiranja i lične transformacije na fizičkom, emotivnom, mentalnom i duhovnom nivou i posmatra osobu kao celovito biće sazdano od različitih nivoa, sa svojim osobenostima, sklonostima i navikama. Iz tog razloga je svaki HOLA tretman potpuno individualizovan, prilagođen potrebama i zahtevima pojedinca i tretira osobu a ne ispoljene simptome disbalansa.

Cilj svakog tretmana HOLA Metode jeste revitalizacija protoka vitalne energije, uklanjanje blokada i uspostavljanje balansa u relaciji različitih nivoa bića. Tretmane sprovodi HOLA terapeut i to na nekoliko različitih načina: putem energetske masaže (HOLA masaža), Intenzivnim HOLA tretmanom (IHT) i individualnim HOLA tretmanom. Svaki od modaliteta u sebi integriše različite tehnike (holističko savetovanje, Bahove kapi, cvetne esencije, art terapijske elemente, kristaloterapiju, kolorterapiju, aromaterapiju, terapijski dodir, aparatni rad sa biofrekvencijama). Pošto odabir tehnika zavisi od individualnih potreba i aktuelnog stanja osobe, nemoguće je sprovesti dva istovetna HOLA tretmana.

HOLA tretman

Ova vrsta tretmana je potpuno individualizovana i obuhvata širok spektar holističkih metoda pomoći (kolorterapija, kristaloterapija, aromaterapija, masaža, floriterapija, savetovanje, muzikoterapija…). Odabir metoda terapeut vrši prema specifičnim potrebama klijenta u datom trenutku pa tako ne postoje dva istovetna HOLA tretmana.

Cilj tretmana jeste revitalizacija organizma, energetska detoksikacija, povratak u ravnotežu i oslobađanje od stresa. Nakon tretmana, klijenti dobijaju smernice i preporuke kako da održavaju sami postignuto stanje. Broj tretmana zavisi od fizičkog i emotivnog stanja klijenta.

Cena i trajanje:
60 min ………………………………………… 5500 dinara
90 min …………………………………………
6500 dinara

Moguće je ostvariti popuste putem različitih paketa HOLA tretmana.

Šta je HOLA masaža?

Pokreti i jačina dodira u masaži su na svakoj seansi drugačiji. Koriste se i uvek drugačija eterična ulja koja pospešuju pozitivan uticaj na klijenta, a to zavisi od stanja u kojem on dođe na tretman. Ono što hola na ovaj način prati jeste jedinstvenost svake osobe i jedinstvenost svakog dana u njegovom životu. Klijentu se svaki put pristupa kao da dolazi prvi put, a isto vreme prethodni tretmani se nadograđuju na odgovarajući način. U ovoj masaži se sagledavaju svi nivoi od fizičkog do emotivnog i duhovnog.

Hola tehnika pokreće detoksikaciju koja je bitna za organizam. Otpusta se stres koji se nakuplja tokom vremena. Poboljšava se varenje. Telo se oseća lakše I puno snage.

Odlična je za hormonalne disbalanse i menopauzu zatim kod migrena, lošeg varenja. Jednostavno Hola je idealna za savremenog čoveka i preporučuje se i kao preventiva.

Hola je isceljujuća masaža.

Tehnike i pristupi koji se koriste u HOLA Metodi su 2009. godine priznate od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije kao komplementarne metode rehabilitacije (unapređenje zdravlja).

Cena i trajanje:
60 min …………………………………………. 5500 din 
75 min …………………………………………. 6500 din
90 min …………………………………………. 7500 din

Intenzivni HOLA tretman (IHT)

IHT je integrativni tretman koji objedinjuje nekoliko efikasnih psiho-energetskih tehnika. Izvode ga dva Hola terapeuta istovremeno, kako bi se produbio i povećao energetski efekat tretmana i ubrzala aktivacija samoisceljenja.

Cilj tretmana jeste revitalizacija protoka vitalne energije, uklanjanje blokada na mentalnom, emotivnom i duhovnom nivou i aktiviranje resursa samoisceljenja organizma.

Koje tehnike se koriste u IHT?

 • holističko savetovanje
 • Bahove cvetne esencije
 • kristaloterapija
 • kolorterapija
 • aromaterapija
 • rad sa biofrekvencijama aparata Lotus Gen 7L (čišćenje energetskog polja i regeneracija genetske matrice)

Tretman traje 2 sata, izvode ga dva terapeuta a izbor tehnika i remedija se prilagođava individualnim potrebama osobe.

Kome je namenjen IHT?

Tretman nema kontrainidkacije niti je ograničen starosnom dobi osobe.

Pomaže kod različitih mentalnih i emotivnih stanja:

 • hroničnog i akutnog stresa
 • umora i iscrpljenosti
 • bezvoljnosti, apatije, utučenosti
 • preosetljivosti na spoljne uticaje
 • nesigurnosti
 • osećaja „zaglavljenosti“, blokiranosti i nezadovoljstva
 • besa, straha, tuge

Zakažite tretman preko telefona 064 142 8558