reiki hola radionica

DATUM: 14. oktobar 2017. godine

VREME: 18:00 – 19:30

LOKACIJA: Gračanička 9, Beograd

CENA: 800 din

PRIJAVE preko telefona 064 142 8558 ili preko formulara na ovoj strani

Na ovoj radionici ćemo naučiti kako da koristimo Reiki i Holu u samoisceljenju.

Reiki je japanski holistički tretman energijom za relaksaciju i otklanjanje stresa. Prema klasifikaciji Nacionalnog Centra za Komplementarnu i Alternativnu Medicinu pri Američkom Nacionalnom Institutu za Zdravlje (National Institute of Health (NIH), Reiki spada u “medicinu biopolja, u koju spadaju sistemi koji koriste suptilna energetska polja u i oko tela za medicinske ciljeve”

Danas se Reiki koristi u mnogim bolnicama, klinikama i dnevnim centrima širom Amerike, Kanade, Australije i Velike Britanije kao značajan i ekonomičan način poboljšanja brige o pacijentima. Reiki ima mnoge zdravstvene dobrobiti na fizičkom, mentalnom i emotivnom nivou, koje su opisane u mnogim naučnim radovima i studijama.

Reiki poboljšava efikasnost svih drugih vrsta terapija, dok smanjuje negativne nusefekte, skraćujući vreme izlečenja, smanjuje ili otklanja bol i stress, vraća optimizam.
Reiki je japanski holistički energetski tretman, poznat još i kao “Terapija dodirom“.

Hola metod je metod psiho-energetske samopomoći i pomoći drugima i zasniva se na tradicionalnim i savremenim tehnikama koje imaju za cilj aktiviranje sposobnosti organizma za samoisceljenjem i povratkom u balans. Ipak, Hola je ponajviše način života: svesno življenje iz srca, u saglasju sa sobom i svetom oko sebe. Važan korak ka svesnosti jeste shvatanje od čega smo satkani i kako izgleda naša energetska anatomija: na taj način lakše osvešćujemo relacije između emocija i tela i otklanjamo destruktivne obrasce ponašanja, kao i fizičke tegobe i poremećaje.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.