DATUM: 30. septembar 2017. godine

VREME: 17:30 – 19:00

LOKACIJA: Gračanička 9, Beograd

CENA: 800 din

Da li ste nekad osetili leptiriće u stomaku, da li vam je zapela knedla u grlu, zaigralo vam je srce, odsekle su vam se noge ili ste pozeleneli od besa?

Onda ste već osetili rad svojih energetskih centara na vrlo opipljiv način.

Hola metod je metod psiho-energetske samopomoći i pomoći drugima i zasniva se na tradicionalnim i savremenim tehnikama koje imaju za cilj aktiviranje sposobnosti organizma za samoisceljenjem i povratkom u balans. Ipak, Hola je ponajviše način života: svesno življenje iz srca, u saglasju sa sobom i svetom oko sebe. Važan korak ka svesnosti jeste shvatanje od čega smo satkani i kako izgleda naša energetska anatomija: na taj način lakše osvešćujemo relacije između emocija i tela i otklanjamo destruktivne obrasce ponašanja, kao i fizičke tegobe i poremećaje.

Čakre su energetski centri, vrtlozi koji akumuliraju i distribuiraju energiju u telu. Postoji sedam primarnih čakri i svaka skladišti različitu psiho-fizičku energiju, reguliše jednu oblast života, deo tela i psihološke aspekte. Tri donje čakre predstavljaju način na koji stupamo u interakciju sa materijalnim svetom i instinktivno ponašanje. Središnja, srčana čakra, predstavlja sponu nižih i viših aspekata bića: u srcu se susreće animalna priroda sa univerzalnom svešću. Više čakre predstavljaju naše više ciljeve, višu svest i duhovne aspekte bića.

Na radionici ćemo učiti da prepoznajemo veze između čakri i psiho-fizičkog disbalansa, povezanost emocija i tela, učićemo tehnike regulacije rada čakri koje se mogu sprovoditi svakodnevno i kod kuće.

Nikakvo predznanje nije potrebno, samo dobra volja za učenjem.

Radionica traje sat i po a učešće je 800 dinara.

Prijave na telefone 064 142 8558 i 063 856 136

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.