Zaronite u svet energetske harmonije i otkrijte drevnu tehniku isceljenja kroz Usui Reiki. Pridružite nam se i započnite svoje putovanje ka unutrašnjem miru i ravnoteži. Saznajte više i rezervišite svoje mesto danas!“

DATUM: 14.10.2023. (subota) od 11 do 17h

Broj učesnika je ograničen!

ZAKAZIVANJE NA TELEFON/VIBER:  0641428558 ili preko mejla info@salondetelina.rs

Svako može da koristi Reiki, potrebno je samo da se obavi tzv. inicijacija – usklađivanje koju vrši Reiki majstor. Svaki čovek inicijacijom dobija sledeća svojstva i sposobnosti:

Inicijacija u Reiki čisti i osnažuje energetske kanale i centre u telu, povećava senzitivnost na energiju. Mnogi koji su prošli ovaj proces, primetili su da su postali intuitivniji i otvoreniji za suptilne informacije koje se prenose energetskim poljem. U toku inicijacije, osoba može da ima različite senzacije – osećanje toplote u rukama, pulsiranje energetskih centara, blage trnce u telu i slično. Neki imaju vrlo jasne vizije boja ili svojih vodiča. Sve je individualno.

Kroz Reiki kanal usmerava se samo Univerzalna životna energija. Na primaoca ne prelazi lična energija učitelja, niti se osobi iniciranoj u Reiki smanjuje lična energija. Upravo suprotno, osoba je sposobna da primi mnogo više svetlosti i ljubavi u svoj život.

Najbitnije je sto posle Reiki inicijacije i obuke možete sami sebi da radite Reiki tretmane (autotretmane).

 

Radionicu vodi Ana Strugar, Reiki master učitelj

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.